Kolay & Hızlı Seo Teknikleri!

Kolay & Hızlı Seo Teknikleri!

Sitenizin değerini kendiniz yükseltmek ve organik hit artışı sağlamak sizin elinizde!


Doğru analiz, doğru teknikler ve kullanıcıya hitap eden bir site her zaman kazandırır. Seo neden bu kadar önemli? Niçin sitem hit almıyor sıralamaya girmiyor? Sorularının kısa cevaplarını aşağıdaki yazımızda bulacaksınız!

Web Siteniz İçin Değerli Seo İpuçları

Sitenize ziyaretçi akışı sağlamak ya da e-ticaret siteleri için satın alımları etkileyecek teknikleri uygulamak yalnızca sizin elinizde. Basit ve hızlı teknikler ile sitenizi güçlendirin!

1- İçerik Uzunluğu

Uzun içerikler genellikle arama motoru sonuçlarını olumlu yönde etkiler. Ancak dikkat edilmesi gereken önemli bir konu var, içerikleri arama motoru için değil, kullanıcılar için değerlendirin!

2- İç & Dış Bağlantılar

Sitenizdeki içeriklerden anahtar kelimelerle kendinize link verin! Gerek tag gerekse site içi bağlantılara link vererek sitenize iç link ağı oluşturmak siteniz için mutlaka faydalı olacaktır.
Sitenize satın alacağınız tanıtım yazıları ya da ücretsiz yapacağınız backlinkler ile sitenizin sıralamasını yükseltmek elinizde. Dofollow & Nofollow bağlantılar ile sitenizin doğal backlink ağını güçlendirin.

3- LSI & LTK Teknikleri

LSI (Latent Semantic Indexing) anahtar kelimeler ile kesişen kelimelerdir. İçeriklerin doğal olması adına kullanılan önemli bir yöntemdir.

LTK (Long Tail Keywords), kısa ve jenerik anahtar kelimeler yerine arama hacmi daha düşük ve 4-5 kelimeden oluşan uzun arama terimleri demektir.