Ücretsiz Kullanabileceğiniz Stok Görsel Siteleri

Ücretsiz Kullanabileceğiniz Stok Görsel Siteleri

Tüm içeriklerde, özellikle blog içeriklerinde içeriklerin üretilmesi kadar, içeriğe uygun olan ve kaliteli olan stok görsellerin


temin edilmesi ve sayfalarda paylaşılmasıdır.

Birçok girişimci içeriklerin daha etkili bir şekilde iletilmesini sağlayan görseller için ücret ödemek durumunda olduğunda ekstra olarak masraf yapıyor. Ancak aşağıdaki alanda bulabileceğiniz gibi, birbirinden farklı stok görsel kaynaklarından yüzlerce kaliteli görsele herhangi bir ücret ödemeden ulaşabilirsiniz.

1. Unsplash

Birbirinden farklı fotoğrafçıların çalışmalarından oluşan platformda istediğiniz görseli ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Üstelik belirli aralıklarla en az 10 farklı fotoğraf paylaşımı yapıldığını da belirtelim. Upslash'a https://unsplash.com/ adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

2. Travel Coffee Book

Dünyanın her yerinden birbirinden farklı seyahat fotoğraflarına ulaşmak için Travel Coffe Book sitesini kullanabilirisiniz. Siteye https://travelcoffebook.com/ adresini kullanarak ulaşabilirsiniz.

3. New Old Stock

Özellikle eski fotoğraflar arıyorsanız en doğru adres siyah beyaz fotoğrafların yer aldığı New Old Stock sitesini ziyaret edebilirisin. Siteye erişim için adres https://nos.twnsd.co/

4. MMT

Modern ve kaliteli fotoğraflara ulaşmak için ise tercihinizi MMT'den yana yapabilirsiniz. Bu alanda Jeffery Betts tarafından çekilen fotoğrafları bulabilirsiniz.

5. Pixabay

Pixabay'ın en önemli özelliği sadece fotoğraflara değil, ücretsiz bir şekilde videolara da rahatlıkla ulaşılabiliyor olmasıdır. Son derece geniş bir arşivi olan siteye https://pixabay.com/ üzerinden ulaşabilirsiniz.

6. Jay Mantri

Jay Mantri isimli bir fotoğrafçının fotoğraflarının yer aldığı sitede, insan üzerine çok anlamlı fotoğraflar bulmak mümkündür. Siteye erişim için ise https://jaymantri.com/ adresini kullanabilirsiniz.

7. Startup Stock Photos

Eğer girişimcilik konusunda görseller arıyorsanız doğru yerdesiniz. Startup Stock Photos sitesinde genç girişimciler tarafından çekilen özel fotoğrafları bulabilirsiniz. Erişim için http://startupstockphotos.com/ adresi kullanılıyor.

8. All The Free Stock

Hem görsel, hem de telif hakkı olmayan video ve temaların yer aldığı sitede yaygın olarak kullanılıyor. Hızlı ve pratik bir şekilde aradığınız görsel bulmak için sizlerde siteyi kullanabilirsiniz. Siteye https://allthefreestock.com/ üzerinden ulaşabilirsiniz.

9. Pexels

Sınırsız bir şekilde birbirinden farklı çok sayıda görsele ulaşmak için Pexels avantajlarından yararlanabilirsiniz. Üstelik sitedeki tüm görseller tamamen ücretsiz. Siteye erişim için https://pexels.com/ adresini kullanabilirsiniz.

10. Gratisography

Hayal gücü yüksek olan fotoğrafların yer aldığı sitedeki tüm fotoğraflar Ryan McGuire isimli fotoğrafçı tarafından çekilmiş ve ücretsiz bir şekilde ziyaretçilerine sunulmuştur. Siteye https://www.gratisography.com/ adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.