Ücretli - Ücretsiz Sıra Bulucular Nelerdir?

Ücretli - Ücretsiz Sıra Bulucular Nelerdir?

Web sitesi sahiplerinin SEO konusunda en çok zorlandıkları konulardan


birisi sitelerin arama motorları içindeki arama sonuçlarında hangi sırada olduklarını bulmalarıdır. Arama sonuçlarında listelenen sırayı tespit etmek için birçok sıra bulucu bulunuyor ancak bu sıra bulucuların çoğu doğru sonuçlar vermiyor. Aşağıdaki alanda ücretli ve ücretsiz olan sıra bulucuları bulabilir ve istediğinizi tercih edebilirsininiz.

AnahtarKelime.Net

15 gün ücretsiz olarak deneme paketi veren Anahtar Kelime sitesi Türkiye lokasyon sunucuları ile %100 doğru sonuçlar veren en kaliteli sıra bulucu araçlarından biridir. Ayrıca aylık olarak paketleri bulunuyor, günlük tamamen otomatik sıra takibi yapabileceğiniz kullanımı çok kolay bir sistemdir.

Serps.com

30 gün boyunca ücretsiz olarak kullanılabilen Serps.com sıra bulucu sayesinde birçok dildeki arama sonuçlarında sıranızın durumunu bulabilirsiniz. Üstelik Türkçe'de bu dillerin arasında yer alıyor. Lokasyon bazlı sıralama özelliğinin olması Serps sıra bulucuyu diğer sıra buluculardan ayıran ön önemli özelliğidir. Örnek vermemiz gerekirse Eskişehir ili için yapılmış olan bir SEO çalışmasında sıra takibi Eskişehir üzerinden arama yapılıyormuş gibi incelenebilir.

SeoMoz Rank Tracker

Oldukça kaliteli sonuçlar veren SeoMoz Rank Tracker Moz firması tarafından geliştirilmiştir. Deneme süresi boyunca ücretiz olarak kullanılabilen SeoMoz Rank Tracker herhangi bir ülkenin arama motorunu kullanarak, istenilen lokasyon ve dilde yapılan aramalardaki sıranın ne olduğu hakkında rapor veriyor.

Colibri Rank Tracker

Colibri Rank Tracker tamamen ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Sitenizdeki anahtar kelimeleriniz ile ilgili hangi arama motorlarında hangi sırada bulunulduğu Colibri Rank Tracker sayesinde rahatlıkla tespit edilebiliyor. Bunun dışında e-posta ayarı sayesinde sıralamada meydana gelen değişiklikler sonrasında e-posta ile bilgilendirme yapılıyor olması da en önemli özelliklerden birisidir.

Ahrefs Rank Tracker

Sitenizin hangi anahtar kelimelerde hangi sırada bulunduğunu Ahrefs'in ücretli olarak sunulan Ahrefs Rank Tracker aracı sayesinde rahatlıkla tespit edebilirsiniz. Ayrıca alarm özelliği sayesinde anahtar kelime sıralamasında meydana gelen yükseliş ya da düşüş olduğunda bilgilendirilme de yapılabiliyor.

Whatismyserp

Görüntü olarak oldukça eski olan Whatismyserp sitesinin son derece kaliteli bir şekilde çalışan sıra buluculardan birisi olduğunu söyleyebiliriz. Kullanım olarak da oldukça basit olan sitede herhangi bir üyelik girişi de gerekmiyor. Sitenin en önemli özelliği ise sorgu yapılmak istenen sitenin anahtar kelimesinin o andaki sırasının, önceki sırasının ve en iyi sırasının rahatlıkla takip edilebiliyor olmasıdır.

En iyi sıra bulucu https://anahtarkelime.net/sira-bulucu