SEO'da Nasıl Kolay Kazanırsınız?

SEO'da Nasıl Kolay Kazanırsınız?

SEO hakkında çalışma yapabilmek için kişilerin birbirinden önemli birçok


konuda bilgi sahibi olmaları gerekir. Bu yüzden de farklı tekniklerin bilinmesi gerekir. Fakat SEO söz konusu olduğunda kolay adımlar atarak da kazanabilirsiniz.

Başlık ve Açıklamalar

Sitenizin başlığı ve açıklamalarını mağazaların vitrini olarak düşünebilirsiniz. Başlık ve açıklamalarınız ne kadar ilgi çekici ve kaliteli olursa sitenizin ziyaretçi sayısı da bir o kadar artar. Bunun yanında sitenizin sıralamasının da yükselmesine katkı sağlamış olursunuz. SEO konusunda fayda sağlamak için anahtar kelimelerinizin başlık ve açıklamalar kısmında geçmesi de önemlidir. Google tarafından yapılan paylaşımlarda da iyi başlık ve iyi açıklama ile SEO'da kazanımlar elde edilebileceği vurgulanıyor.

Google Yetkilisi John Mueller Reddit Ve Açıklamaları

John Mueller Reddit, iyi başlık ve açıklama ile SEO'da kazanç elde edilebileceğini belirtiyor. Birçok sitenin arama sonuçlarında listelenme konusunda önem vermediğini söyleyen Reddit, bu şekilde arama motorlarının siteleri hangi anahtar kelimelerde yükselmek istendiğinin tespit edilmesinin zor olduğunu sözlerine ekledi. Bu yüzden John Mueller Reddit'e göre başlık ve açıklamaların sayfalardaki içerikle ve ziyaretçilerin aramaları ile ilişkili olması gerekiyor.