Kullanabileceğiniz En İyi Ücretsiz Kopya Kontrol Araçları

Kullanabileceğiniz En İyi Ücretsiz Kopya Kontrol Araçları

İnternet sitelerinde kullanılan her türlü içeriğin özgün olması, farklı yazarlar tarafından hazırlanan içeriklerde olması gereken en


önemli özelliklerin başında yer alır. Özgün ve kaliteli bir şekilde hazırlanan içerikler, sitelerin daha popüler olması ve daha fazla kullanıcıya ulaşabilmesi adına her zaman +1 puan demektir. Süper İçerik olarak sürekli kullanmak durumunda olduğunuz içeriklerinizi özgünlüklerini kontrol etmek adına kullanabileceğiniz en kapsamlı ve ücretsiz kopya kontrol sitelerini sizler için derledik ve değerlendirdik. Aşağıda belirtilen kopya kontrol sistemlerini sizlerde tamamen ücretsiz olarak kullanabilir ve içeriklerinizi özgünlüklerini rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.

Small Seo Tools

Kopya kontrol sistemleri arasındaki en eski sistemlerden birisi Small Seo Tools sitesidir. Site üzerinde tüm içeriklerinizi rahatlıkla özgünlük testinden geçirebilir ve makalelerinizin ne kadar özgünlüğe sahip olduğunu görebilirsiniz. Small Seo Tools sitesi, içeriklerin %60 kadarını aritmetik bir şekilde tarayarak sonuç veriyor. Sistemin iki dezavantajı bulunuyor. Bunlardan birisi içerik kontrol testi için sisteme çeşitli doğrulama aşamaları ile giriş yapılıyor olması, diğeri ise biraz yavaş çalışıyor olmasıdır. Small Seo Tools, bir taramada 1000 kelimeye kadar olan içeriklerin özgünlük kontrolünü sağlayabiliyor. Ayrıca içerikler panel üzerine direkt eklenebildiği gibi .txt ve .doc uzantılı dosya şeklinde de siteye içerik eklenerek özgünlük kontrolü sağlanabiliyor.

Analiz.R10.net

İçeriklerin kontrol edilebilmesi için kullanılabilen sistemlerden birisi de analiz.r10.net sitesidir. Kopya kontrol işleminde %80'lere kadar doğru sonuçlar veren site, bazen hatalı sonuçlar verebiliyor. Bu yüzden bazı durumlarda aynı içeriği bir kez daha teste sokmanız gerekebilir. Analiz.R10.net sitesi kopya kontrol sistemi olarak rahatlıkla kullanılabiliyor ancak, sitenin aşırı yoğun olmasından dolayı içerik kontrolünün biraz ağır olduğunu söyleyebiliriz. Site üzerinden de farklı uzantıdaki içeriklerinizi dosya aktar alanını kullanarak sisteme ekleyebilir ve özgünlük kontrolü yapabilirsiniz.

KopyaKontrol

İçerik kontrolü yapılmasına olanak tanıyan en yeni sistemlerden birisi de Kopyakontrol sistemidir. Site henüz çok yeni olduğu için çok fazla yaygın değil ancak kopya kontrol sistemleri arasında en güvenilir sonuçlar veren sitelerden birisi olduğunu söyleyebiliriz. %100 tarama yapan ve içeriklerin özgünlüklerini her zaman doğru bir şekilde ortaya çıkaran KopyaKontrol sistemi diğer özgünlük kontrol sistemlerine göre biraz daha hızlı çalışıyor ve daha doğru sonuçlar veriyor. Ayrıca KopyaKontrol sitesine üye olunduğunda çok sayıda içerik toplu olarak da özgünlük kontrolünden geçirilebiliyor.